Ik kwam op een punt in mijn leven dat ik dacht, hoe zit het nu eigenlijk, is dit het nu wat het is?

En mijn zoektocht  begon. Al snel kwam ik erachter dat humor mijn grootste overlevingsmechanisme was. Nu niet meer. Ik gebruik humor nog steeds in mijn leven, maar niet meer om mezelf niet te laten zien. Nu  zet ik humor  in om bruggen te bouwen tussen mij en de ander, indien nodig. Of gewoon omdat humor leuk is!


In 2002 heb ik de Opleiding" De Academie voor Integrale Menswetenschappen" in Utrecht gedaan. In 2006 afgerond. En al de jaren daarna mezelf bijgeschoold!

In die periode  heb ik contact leren maken met mezelf, en dan tot de ontdekking komen dat lichaam en geest één is!!!

In mijn beleving is dat het grootste goed in het leven, contact met jezelf en daardoor met de ander.

Ik hoef nu niet meer te vechten of te vluchten, mezelf te verdedigen, te oordelen, mezelf klein maken. Voor wie? En natuurlijk voel ik ook nog wel eens angst of verdriet en boosheid. Dat hoort bij het leven. Ik loop er niet meer voor weg.

 

Maar mijn grootste  gewin is dat ik er mag zijn!!

 

Mijn praktijk bestaat ruim 8 jaar waar ik veel mensen individueel en in groepsverband heb begeleid. De groepen doe ik met veel plezier met mijn collega, Renee cooken. Ik werk uit overtuiging, met liefde, aandacht en vakmanschap


 
Je blik zal enkel helder worden wanneer je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.

                                                    - Carl Gustav Jung

 

 

 

Register - Counsellor  |  kruyswijk.marjanne@gmail.com